Talven valovoimaisin puhujatarjous: Noora Fagerström

VALO hotelli on järjestänyt yritystapahtumia menestyksellä jo runsaan kahden vuoden ajan. Nyt joulukuussa 2022 VALO hotellin ohjelmatarjonta ottaa ison edistysaskeleen yhteistyön muodossa. VALO – hotelli ja puhujien tavaratalo Puhujatori ovat yhteistyössä rakentaneet tämän verkkosivuston (valovoimaisetpuhujat.fi) palvelemaan organisaatioiden tapahtumia koskevia ohjelmanumeropyyntöjä. Lähes kaikki sivustoltamme löytyvät puhujat saat 15% edullisemmin, kun pidät tilaisuuden VALO – hotellin loistavissa tiloissa.

Uuden konseptin kunniaksi esittelemme:

TALVEN VALOVOIMAISIMMAN PUHUJATARJOUKSEN

Noora Fagerström – 45-60min puheenvuorot vain 1600€ + alv24% (norm. 2500€ , ALENNUS 36%)

(Alennusta koskevat ehdot: A) Tilaisuus, johon Noora tilataan pidetään VALOSSA. B) Tilaus tulee olla tehty 31.01.2023 mennessä – itse tapahtuma saa olla myöhemminkin)

Noora Fagerström on Jungle Juice Barin perustaja ja TV:stä tutun DIILI – ohjelman neuvonantaja.

Kalenterikyselyt Nooralle: Mauri Ranta, 040-5016891 / mauri@puhujatori.fi

Nooran puheenvuorojen suosio on kasvanut koko ajan. Häntä ovat käyttäneet varsinkin yrittäjähenkiset toimijat kuten yrittäjäjärjestöt. Nooran omakohtaiset tarinat kasvuyrittäjyydestä ovat kiinnostaneet niin pieniä yrityksiä kuin myös suurten yritysten johtoryhmiä. Puhujatorin puhuja saa lähes aina hyvät/kiitettävät palautteet puheenvuoroistaan ja se on toimintamme arkea. Silloin tällöin puhuja saa ylistävät palautteet, jotka poikivat Jäätävät palautteet – postauksen Linkediniin. Eniten jäätäviä palautteita v. 2022 ovat saaneet Noora Fagerström, elokuvaohjaaja Klaus Härö sekä vastuullisesta tekoälystä puhuva Antti Merilehto. Noora saa lähes poikkeuksetta kiitosta positiivisuudestaan ja läsnäolostaan, myös webinaari-toimeksiannoissa. – Mauri Ranta, CEO – Puhujatori Oy